وفاء مكي تنفعل: مكنتش مسجونة في قضية مخلة بالشرف
انفعلت الفنانة المصرية وفاء مكي على الهواء أثناء حديثها عن تجربة دخولها السجن قبل سنوات طويلة، والتفاصيل التي حدثت معها، مشيرة إلى أن تجربتها ربما لن تكون مفيدة للبعض حتى لو كشفت تفاصيلها بالكامل.
وقالت وفاء مكي وهي تتحدث بانفعال عن تجربة دخولها السجن: “مش عايزة أتكلم في موضوع السجن، حاجة فاتت وانتهت من حاجة وعشرين سنة، حنفضل نعيد ونزيد، تجربتي تفيد غيري أو متفيدش غيري كل واحد أدرى بنفسه، أنا هعلم الناس؟”.
وأضافت في تصريحات تلفزيونية: “في واحدة بتطلع على السوشال ميديا، وتقول حنتكلم عن وفاء مكي عايشة ولا ميتة عشان تعمل تريند. أنا دلوقت اختلفت عن الأول، مبردش وبشتري دماغي”.
وتابعت: “ابني بيدخل على يوتيوب وبيعرف، أنا مش قضية مخلة بالشرف، وبقول له متثقش في الكلام ده”، معلقة: “لو كنت مشيت على منهجي دلوقتي زمان كانت حاجات كتيرة تغيرت في حياتي”.








روبن لحلول البيانات والجامعة الأمريكية بالقاهرة تتعاونان لتأهيل الجيل القادم من كوادر...
بعد زيادة الأجور.. الجزائر ترفع أسعار الوقود | إنفوجراف لـ”مركز فاروس”
رئيس «جوبيتر كومز» ضمن أفضل 10 قادة للعلاقات العامة في مصر من...
إل جي إلكترونيكس تسجل 2.48 تريليون وون كوري أرباح خلال 2025
تامر حسني… فنانٌ صَنَعَ من كفاحه قصةً ومن تواضعه رسالةً
محمد مجدي صالح امين حماة الوطن بالشيخ زايد مصر هي ضمير وقلب...
الخبير القانوني محمد مجدي صالح قرار الرئيس بإعادة قانون الإجراءات الجنائية للنواب...
محمد مجدي صالح حماة الوطن يغلب قضايا الوطن علي الدعاية ...