محمود المهدي مدافعاً عن منة عرفة: لسه على ذمتي
فجر الفنان محمود المهدي، مفاجأة جديدة حول انفصاله الفنانة الشابة منة عرفة، مؤكدًا أنها لا زالت على ذمته ولم يُطلقها بعد!
فقد دافع محمود المهدي عن منة عرفة ردًا على هجوم الفنانة منة جلال، عبر صفحته الرسمي على إنستغرام قائلًا: «يابت ده وانتي رايحة أنا راجع، ماتهدى على نفسك انتى والكبيرة بتاعتك أنا معرفش ديانتكم إيه».
وتابع المهدي في حديثه عبر خاصية الاستوري قائلًا: «والله بس منة لسه على ذمتي، ومسمحش لحد من الوسط النضيف أوي بتاعكم يجيب سيرتها، ويا جماعة أنا متكفل بالفرح ليها هي والمعلمة بتاعتها والله أد كلامي».

والجدير بالذكر أن الفنانة منة جلال، زميلة منة عرفة، كانت قد هاجمتها عقب رفض الأخيرة تدخل الفنانة القديرة إلهام شاهين في مشاكلها الفنية.
وقد كتبت منة جلال كانت على حسابها الشخصي بموقع التواصل الاجتماعي «فيس بوك» : «منة عرفة أنتى رصيدك إيه عشان تتكلمى بالطريقة دي وبالأسلوب غير المحترم فى برنامج، على النجمة إلهام شاهين».
وتابعت: «طب حتى احترمى فرق السن وقولى أستاذة مش أنتى»، متابعة «شوفوا لها حد يتجوزها ويخلصنا، إيه الأسلوب ده؟!.. اتعلمى حتى من الأجيال اللى قبلك عشان تعرفى تحترمى النجوم الكبار.. مرار طافح بجد».
وقد عادت منة جلال للرد على تصريحات محمود المهدي، قائلة: «انا مش هرد عليك انا نقابتى نقابة المهن التمثلية هى اللى هتعرف ترد عليك كويس».








عوائد اقتصادية ضخمة تعود على مصر من صفقة ”علم الروم”.. خبير يوضح...
محمد مجدي صالح امين حماة الوطن بالشيخ زايد مصر هي ضمير وقلب...
الخبير القانوني محمد مجدي صالح قرار الرئيس بإعادة قانون الإجراءات الجنائية للنواب...
محمد مجدي صالح حماة الوطن يغلب قضايا الوطن علي الدعاية ...
د محسن البطران حماة الوطن لا يهتم بالإفرط في الدعاية بقدر اهتمامه...